Home Σύλλογος "Το Άγιο Πνεύμα" Αποφάσεις - Έργο

Αποφάσεις - Έργο

Πρακτικό 8ο

Πρακτικό 8ο της 24ης Οκτωβρίου 2010

Στον Κισσό του Δήμου Λάμπης σήμερα 24-10-2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ανυφαντάκη Ιωάννη του Νικολάου, σύμφωνα με το Καταστατικό, συνήλθε σε σύσκεψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1) Χρήση και ονομασία του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κισσού.

2) Τοποθέτηση πινάκων για ανακοινώσεις Πρακτικών του Συλλόγου και αναγραφή ονομάτων των προσφερόντων για την ολοκλήρωση ανακαίνισης του πρώην Δημοτικού Σχολείου.

3) Εκδήλωση στην Αθήνα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

4) Δημιουργία “site” του Συλλόγου στο “Internet”.

Παρόντες ήταν: 1) Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανυφαντάκης Ιωάννης του Νικολάου, 2) Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πετρουλάκης Μιχαήλ του Κων/νου, 3) Ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Τσιγδινός Ευστράτιος του Νικολάου και 4) Ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας κ. Τσιγδινός Μιχαήλ του Ανδρέα. Απόντες ήταν: 1) Ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Ανυφαντάκης Ιωάννης του Γεωργίου, 2) Το Μέλος του Δ.Σ. κ. Μαυρομιχελάκης Μιχαήλ του Χρήστου και 3) Το Μέλος του Δ.Σ. κ. Λουκάκης Σταμάτης του Εμμανουήλ. Κατόπιν διαπιστώσεως της ύπαρξης απαρτίας σύμφωνα με το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν διαλογικής συζήτησης, ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:

1) Να προστεθεί επιγραφή στην είσοδο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κισσού, κάτω από την επιγραφή με την επωνυμία του Συλλόγου, η οποία να αναγράφει «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΣΣΟΥ», με στόχο να γίνονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δ.Δ. Κισσού.

2) Να τοποθετηθούν δύο πίνακες, ένας ο οποίος θα δέχεται ανακοινώσεις των Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και ένας δεύτερος στον οποίο θα αναγράφονται τα ονόματα όλων όσοι προσέφεραν για την ολοκλήρωση ανακαίνισης, μέσα και έξω, του πρώην Δημοτικού Σχολείου, με σκοπό να προσδιοριστεί το συνολικό κόστος του έργου.

3) Κατόπιν έρευνας για την εξεύρεση του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, αποφασίστηκε αυτή να γίνει στο κέντρο «ΖΟΡΜΠΑΣ» στην Αθήνα, Λεωφ. Συγγρού, ημέρα Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011.

4) Να δημιουργηθεί “site” στο “Internet”, με κατοχύρωση του ονόματος “www.kissoscrete.gr”.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, λύεται η συνεδρίαση και υπογράφεται το παρόν πρακτικό.
 

Εγκαίνια του πρώην Δημοτικού Σχολείου

egkainiakosmos egkainiakosmos2 egkainiaperivallon egkainiasxoleio ekdilosi ekdilosi1 ekdilosi2 ekdilosi3 perivallonkosmos(2) perivallonkosmos

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου και τα εγκαίνια του πρώην δημοτικού σχολείου για την αποπεράτωση των κατασκευών μέσα και έξω .
Η εκδήλωση έγινε στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον ,στο γήπεδο του πρώην δημοτικού σχολείου , με τον ιδανικότερο ήχο και φώς  σε μια  τέλεια ατμόσφαιρα. Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε απο νωρίς και μέχρι τις 11 μμ περίπου  συγκεντρώθηκαν  τετρακόσιοι (400)και πλέον χωριανοί και φίλοι του συλλόγου .Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εντυπωσιακή είσοδο του συγκροτήματος "ΤΑ ΞΑΘΕΡΙΑ" που χόρεψαν κρητικούς χορούς με την υπέροχη λύρα του χωριανού μας καταξιωμένου λυράρη Ζαχαρία Στρατιδάκη.Στη συνέχεια ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα σχέδια τού συλλόγου για τό χωριό και τις προοπτικές του.Ακολούθησε ο χορός του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια του οποίου ο λυράρης τραγούδησε τις παρακάτω μαντινάδες :

''Πρώτος χορεύει ο Πρόεδρος με το Συμβούλιο του ,

νάνε καλά που έφτιαξε όμορφο το Χωριό του. ''

''Ενας καινούργιος άνεμος φύσηξε στο Χωριό μας

και έφτιαξε έναν παράδεισο που είναι το σκολειό μας''

''Γειά σου Κισσέ με τ'άσπρα σου καμάρι το σκολειό σου

νά 'σαι πολύ περήφανος για αυτόν τον σύλλογο σου'' .

Το πρωτοφανές μαζικό αντάμωμα όλων των Κισσανών ,το υπέροχο περιβάλλον του ανακαινισμένου σχολείου,το καλό και πλήρες μενού με το καλό κρασί και  το άψογο σερβίρισμα ,δημιούργησαν τις προυποθέσεις για το αξέχαστο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί


 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

Διοικητικό Συμβούλιο 23/5/2010

 

1. Αγορά από τον Σύλλογο κτιρίου στην πλατεία του χωριού για χρήση καφενείου στο ισόγειο και γραφείου στον πρώτο όροφο.

2. Εξωραϊσμός των παλαιών κτιρίων του χωριού με ελαιοχρωματισμούς και άσπρισμα όπου είναι απαραίτητο .

3. Προγραμματισμός εκδήλωσης στις 6 ή 13 Αυγούστου στο Χωριό

 

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

14/3/2010

Συζητήθηκαν μετά από εισήγηση του Προέδρου και ελήφθησαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1)Αναζήτηση εισφορών από τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς-προώθηση κονδυλίων.
2)Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
3)Ενίσχυση-προστασία απόρων.
4)Ένταξη Δημοτικού σχολείου στο Υπουργείο Γεωργίας ή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ως ερευνητικό κέντρο βοτανολογίας ανθολογίας.
5)Αποπεράτωση περιβάλλοντος χώρου Σχολείου.
6)Αναμόρφωση κεντρικής πλατείας.
7)Ανάπλαση πεζοδρόμων κισσού.
8)Προώθηση ασφαλτόστρωσης από Κισσό έως Γιούς Κάμπος Αι Γιάννης.
9)Προστασία φυσικού περιβάλλοντος.
10)Κισσού Κάμπος (κάτω Κισσός) ανάπτυξη υποδομές


 
FacebookYoutubeWikipedia
kissoscrete.gr
Μηνύματα Συλλόγου

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κισσού προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού, στις 16 Αυγούστου 2020.Η ώρα προσέλευσης ορίζεται στις 11:00, ώστε να εξοφληθούν οι ετήσιες συνδρομές και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζεται στα μέ....

Readmore..

Επιχειρήσεις Κισσανών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση