Home Σύλλογος "Το Άγιο Πνεύμα" Αποφάσεις - Έργο Επιστολή Ενημέρωσης- Μάρτιος 2012

Επιστολή Ενημέρωσης- Μάρτιος 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΣΣΟΥ

"ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ"

ΤΗΛ.6944388318

ΚΙΣΣΟΣ 12/3/2012

Επιστολή προς όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας

 

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας εν συντομία.

Όπως γνωρίζετε στη Γ.Σ. στις 14-3-2010 ετέθησαν από τον πρόεδρο του συλλόγου μας, δέκα σημαντικά θέματα για την κοινωνική και αναπτυξιακή πορεία του Κισσού.

Όλα τα θέματα ψηφίστηκαν από την ολομέλεια της Γ.Σ. παμψηφεί. Το Δ.Σ. ανέλαβε να υλοποιήσει ιεραρχικά το σύνολο του προγράμματος. Πολλά έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά μένει να υλοποιηθούν και άλλα πολλά ακόμα. Το πιο σημαντικό είναι η διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας του χωριού μας. Το Δ.Σ. έχει επικεντρωθεί στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου.

Σε πρώτη φάση θα αγοραστεί το κτήριο κληρονόμων Νικολιδάκη, απέναντι από την πλατεία, ούτως ώστε, να μεταφερθούν τα δύο δημοτικά κτήρια (καφενείο, δημοτικό γραφείο), με απώτερο σκοπό την επέκταση της πλατείας.

Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσει ο εξωραϊσμός της πλατείας. Έτσι θα πάρει η πλατεία τις πραγματικές της διαστάσεις, διότι θα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αιωνόβια πλατάνια και θα μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν την απεριόριστη θέα και τη δροσιά του όμορφου περιβάλλοντος που θα έχει δημιουργηθεί.

Σε συνδυασμό με την προσπάθεια προς ένταξη του πρώην δημοτικού σχολείου ως ερευνητικού κέντρου ανθολογίας-βοτανολογίας θα γίνει η πλατεία άρρηκτα συνδεδεμένη με το ερευνητικό κέντρο και την κοινωνία του Κισσού.

Η πλατεία αυτή θα γίνει σημείο αναφοράς για όλους μας και θα ανταποκρίνεται θετικά στην προσέλευση τουριστών και στην επισκεψιμότητα των μνημείων του χωριού μας, όπως είναι το μοναστήρι του Αγίου Πνεύματος, οι εκκλησίες και τα φυσικά τοπία της περιοχής μας.

Εδώ και ενάμιση χρόνο προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 20.000 € που απαιτείται για την αγορά του προαναφερθέντος κτηρίου μέσω διαφόρων εκδηλώσεων, από δωρεές και συνδρομές του συλλόγου μας. Έχουμε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού και μένει ακόμα να συγκεντρωθεί περίπου το 1/4 το ποσού για την αγορά του κτηρίου.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου, να ανταποκριθούν ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε κάτι το οποίο θα μας ωφελήσει όλους μας.

Όσοι δεν έχουν καταβάλει τις συνδρομές 2010-2011-2012 παρακαλούνται να συμβάλουν εφόσον έχουν τη δυνατότητα για την εξόφλησή τους. Τα μέλη τα οποία έχουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα μπορούν να προσφέρουν δωρεές, όπως έχουν κάνει ήδη πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας, για να συγκεντρωθεί το ανώτερο ποσό μέχρι σήμερα.

Έως τις 15 Απριλίου πρέπει να συγκεντρωθεί το σύνολο του ποσού που απαιτείται για να γίνει η μεταβίβαση του ακινήτου ως τις 30 Απριλίου, όπως έχει συμφωνηθεί με τον πωλητή και το σύλλογό μας.

Τα ονόματα όλων των δωρητών που έχουν συμβάλει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια θα ανακοινωθούν στις 15 Απριλίου, μαζί με το ανάλογο ποσό που προσφέρανε. Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας και σε έντυπο που θα ανακοινωθεί στο πολιτιστικό κέντρο Κισσού και στα καφενεία πάνω και κάτω Κισσού.

Η κατάθεση παρακαλείται να γίνεται ονομαστικά στην Alpha Bank στον λογαριασμό του συλλόγου μας: 663002101144449 προκειμένου να ενημερωθούν οι καταστάσεις των μελών μας.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος

 
FacebookYoutubeWikipedia
kissoscrete.gr
Μηνύματα Συλλόγου

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κισσού προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού, στις 16 Αυγούστου 2020.Η ώρα προσέλευσης ορίζεται στις 11:00, ώστε να εξοφληθούν οι ετήσιες συνδρομές και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζεται στα μέ....

Readmore..

Επιχειρήσεις Κισσανών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση