Διαμονή

Για ευχάριστη διαμονή:

-> Βίλες Kissos-Villas: Πέντε Παραδοσιακές Πέτρινες Βίλες με πισίνα σας υπόσχονται μια ξεχωριστή διαμονή. Οι πολυτελείς κατοικίες Kissos-Villas είναι ιδανικές για τις διακοπές σας στην Κρήτη συνδυάζοντας την καλαισθησία και την άνεση σε ένα παραδοσιακό σκηνικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Ιστοσελίδαhttp://www.kissos-villas.gr //  Τηλ. : +30 6936560663 // Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

-> Ενοικιαζόμενες κατοικίες Kissos Houses:  Καθεμιά κατοικία έχει εμβαδόν εβδομήντα (70) τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα (4) άτομα. Είναι ιδανικές για τις διακοπές σας, αφού συνδυάζουν την καλαίσθητη διακόσμηση, τον πλήρως εξοπλισμένο και άνετο εσωτερικό χώρο και τον ειδικά διαμορφωμένο και άνετο εξωτερικό χώρο, με την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Ιστοσελίδαhttp://www.kissoshouses.gr //  Τηλ. : +30 6972716616 (κ. Μιχάλης) // Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.