Home Σύλλογος "Το Άγιο Πνεύμα" Μηνύματα Συλλόγου

Μηνύματα Συλλόγου

Προκύρηξη Εκλογών 12/06/2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κισσού ανακοινώνει ότι κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. και σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το καταστατικό διαδικασία προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12/06/2022, παραμονή του Αγίου Πνεύματος, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η Πέμπτη 02/06/2022. Υπενθυμίζεται ότι μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα καθώς και να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Τα μέλη που δε θα παρευρίσκονται μπορούν να ψηφίσουν είτε μέσω τηλεφώνου στο 6983176715 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Υποβολή Υποψηφιοτήτων/Πληροφορίες: 6983176715


 

Πρόσκληση στην ετήσια Γ.Σ. & εξόφληση συνδρομών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κισσού  προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού, στις 6 Αυγούστου 2017 ημέρα Κυριακή, ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Η ώρα διεξαγωγής ορίζεται στις 12:00, ενώ τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους παρακαλούνται να προσέλθουν στις 11:00 για την τακτοποίηση τους.

Υπενθυμίζεται στα μέλη οτί η προγραμματισμένη εκδήλωση για εφέτος το καλοκαίρι έχει ματαιωθεί λόγω πένθους.Επομένως,η οικονομική συνδρομή μέσω της εξόφλησης των ετήσιων συνδρομών κρίνεται, και για το λόγο αυτό, απολύτως αναγκαία.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για τα σημαντικά ζητήματα επί των οποίων απαιτείται η λήψη αποφάσεων.

 

Κοπή Πίτας 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη εκδήλωση κοπής της πίτας στις 02.02.2014 στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος μετά τον χαιρετισμό στην ομιλία του επισήμανε ότι είναι ανάγκη να γίνουν νέες εγγραφές με στόχο να ξεπεραστούν τα 300 μέλη που απαιτούνται για να ενταχθεί ο Σύλλογος σε προγράμματα χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των εργασιών εξωραϊσμού του χωριού.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη και φίλους να συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο.

Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει και μέσω του site, από ΕΔΩ

Ακολουθούν Φωτογραφίες και Βίντεο της εκδήλωσης

kopi_pitas_2014_kissos(1) kopi_pitas_2014_kissos(2) kopi_pitas_2014_kissos(3) kopi_pitas_2014_kissos(4) kopi_pitas_2014_kissos(5) kopi_pitas_2014_kissos(6) kopi_pitas_2014_kissos(7) kopi_pitas_2014_kissos(8) kopi_pitas_2014_kissos(9)

 


 

Βίντεο:

 

"Άνθρωπος και Φύση"

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοινωνίας Κισσού διοργάνωσε την Κυριακή 4 Αυγούστου εκστρατεία γενικού καθαρισμού όλης της περιφέρειας Κισσού Αγίου ΒασιλείουΡεθύμνης στην οποία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κυρίως από νέους.

 

Το Σάββατο 10 Αυγούστου ο σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση στο χωριό Κισσού Κάμπος στις 9 μ.μ. την οποία αφιερώνει στη φύση με τίτλο "Άνθρωπος και Φύση " - θα υπάρξει ειδική αναφορά για θέματα περιβάλλοντος και προστασίας της φύσης από τον άνθρωπο.

 

Είσοδος: 15 € με πλήρες μενού (και νηστίσιμα)

 

Να είμαστε όλοι εκεί...

 

Αποτέλεσμα Ψηφοφορίας για την Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Στις 23 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και ψηφοφορία για την εκλογή Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής ψήφισαν 75 μέλη και εξελέγησαν οι κάτωθι:

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΟΙ

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 66
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 27
ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 62
ΤΣΙΓΔΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΛΟΣ Β.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 41
ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΑΜΙΑΣ 42
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β΄ΤΑΜΙΑΣ 33
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΛΟΣ 35

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 62
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 43
ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 43

 

 
Περισσότερα Άρθρα...
FacebookYoutubeWikipedia
kissoscrete.gr
Μηνύματα Συλλόγου

Προκύρηξη Εκλογών 12/06/2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κισσού ανακοινώνει ότι κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. και σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το καταστατικό διαδικασία προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12/06/2022, παραμονή του Αγίου Πνεύ....

Readmore..

Επιχειρήσεις Κισσανών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση