Home Σύλλογος "Το Άγιο Πνεύμα" Μηνύματα Συλλόγου

Μηνύματα Συλλόγου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΟΧΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΣΣΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

" ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ "

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΟΧΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Κισσός, 30/3/2012

 

Επιστολή προς τους χωριανούς και φίλους πουν δεν είναι μέλη του Συλλόγου.

Επικοινωνούμε μαζί σας αισθανόμενοι την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για την πορεία του Συλλόγου μας και τους στόχους που έχει θέσει η γενική συνέλευσή μας, για την πρόοδο και αναπτυξιακή πορεία του χωριού μας.

Όπως γνωρίζετε το χωριό μας περιβάλλεται από ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον με εύφορα εδάφη, πηγές και υπόγεια ύδατα που αρδεύουν, με δίκτυα, τα περισσότερα κτήματα. Ο στόχος του συλλόγου μας είναι ο εξωραϊσμός του χωριού και η δημιουργία έργων υποδομής, προκειμένου να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των επενδυτών στον τομέα της παραθεριστικής κατοικίας και νέους αγρότες για την παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων και την εφαρμογή νέων καλλιεργειών πρωτοποριακών προϊόντων, χωρίς την επιβάρυνση του περιβάλλοντος (νέες οικολογικές μορφές καλλιέργειας, ειδικών ειδών μεσογειακής διατροφής).

Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε επιστολή όπου καταγράφουμε τα επείγοντα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ( http//www.kissocrete.gr ), προς καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας, να σας έχουμε μέλος μας, γιατί σας θεωρούμε συγχωριανό μας και η παρουσία σας θα μας είναι πολύτιμη.

Η οικονομική σας συνεισφορά μας είναι απαραίτητη, όπως και οι απόψεις σας που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της προσπάθειας επίτευξης, των στόχων που οραματιζόμαστε.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ν. Ανυφαντάκης

Τηλ.: 6945700555

 

 

ΚΙΣΣΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Τ.Κ.: 74053, ΤΗΛ./FAX : 2832023033

Email:      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. – Web: www.kissoscrete.gr

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Αθήνα 1/2012

Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και φέτος, για δεύτερη φορά, τη καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα, στις 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9 μμ στο Κρητικό κέντρο «Ζορμπάς». Ο πρόεδρος του συλλόγου καλωσόρισε και ευχήθηκε χρόνια πολλά στα μέλη, τους φίλους και όλους τους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στο Ερευνητικό Κέντρο και την κεντρική πλατεία του χωριού μας. Έγινε ειδική αναφορά στην υπέροχη νεολαία μας, που είναι το παρόν και το μέλλον του χωριού. Θα γίνει ότι καλύτερο για να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις και στιγμές από το χωριό μας. Τέλος, τονίσθηκε η ανάγκη για συμμετοχή, συνοχή και αλληλεγγύη από τα μέλη προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Αυτό αποτελεί και το κεντρικό σύνθημα του συλλόγου. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και χορός από το Δ.Σ. Το χορό συνέχισε δυναμικά η νεολαία. Την όμορφη βραδιά συμπλήρωσε το πλούσιο μενού με Κρητικές παραδοσιακές γεύσεις. Ακολουθούν φωτογραφίες και video από την εκδήλωση.

pie2012 (1) [Sm] pie2012 (2) [Sm] pie2012 (4) [Sm] pie2012 (3) [Sm] pie2012 (5) [Sm] pie2012 (6) [Sm] pie2012 (7) [Sm] pie2012 (8) [Sm] pie2012 (9) [Sm] pie2012 (91) [Sm]

 

 

 

Υπενθύμιση - Παράκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο υπενθυμίζει και παρακαλεί τα μέλη του να καταθέσουν την συνδρομή του έτους 2011 ευρώ 20 (και του 2010 ευρώ 20 για όσους δεν την έχουν καταβάλει) ονομαστικά στο λογαριασμό της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑΣ με αρθ.663-002101-144449.

 

Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού στις 6/8/2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου στο Πολιτιστικό κέντρο του Χωριού, η συμμετοχή των χωριανών ήταν μεγάλη και διασκέδασαν μέχρι το Πρωί. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και ζήτησε την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή όλων στο έργο του Συλλόγου. Ακολουθουν εικόνες από την εκδήλωση.


2011-08-06 19.07.55 DSC_0483 DSC_0489 DSC_0511 DSC_0523 DSC_0512 DSC_0534

 

 

Πρόσκληση 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο  προσκαλεί  τα  μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού στις 12 Ιουνίου 2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1)  Γενικός απολογισμός και η πορεία του Συλλόγου μας έως σήμερα.

2) Οικονομικός απολογισμός.

3)Συζήτηση και απόφαση διαμόρφωσης κεντρικής πλατείας Κισσού ‘’ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ’’.

Τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να κάνουν αξιόλογες προτάσεις προ ημερησίας διάταξης για να περάσουν στα θέματα προς συζήτηση, σύμφωνα με το άρθρο 12 τα μέλη που θα συμμετέχουν στην Γ.Σ., πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένες οι ετήσιες εισφορές τους. Τα μέλη που δεν θα είναι παρόντα θα μπορούν να συμμετέχουν τηλεπικοινωνιακά  ή μέσω του site του Συλλόγου μας ή μέσω skype.

ΤΗΛ/FAX 2832023033 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. site : http://www.kissoscrete.gr

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. επαναλαμβάνετε την ίδια μέρα και ώρα την επόμενη εβδομάδα στον ίδιο χώρο με συμμετοχή του ¼ των μελών εάν και στην δεύτερη Κυριακή δεν υπάρξει απαρτία επαναλαμβάνετε την Τρίτη Κυριακή με όσα μέλη και να παραβρεθούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 
Περισσότερα Άρθρα...
FacebookYoutubeWikipedia
kissoscrete.gr
Μηνύματα Συλλόγου

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κισσού προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού, στις 16 Αυγούστου 2020.Η ώρα προσέλευσης ορίζεται στις 11:00, ώστε να εξοφληθούν οι ετήσιες συνδρομές και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζεται στα μέ....

Readmore..

Επιχειρήσεις Κισσανών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση