Home Σύλλογος "Το Άγιο Πνεύμα" Μηνύματα Συλλόγου Ενημερωτική Επιστολή

Ενημερωτική Επιστολή

Προς όλα τα Μέλη του Συλλόγου

Όπως γνωρίζετε στην Γενική Συνέλευση που έγινε στις 14/3/2010 ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου έθεσε προς συζήτηση 10 θέματα που αφορούσαν πολιτιστικά και αναπτυξιακά έργα σχετικά με την εξέλιξη του άνω και κάτω Κισσού. Όλα τα θέματα ψηφίστηκαν παμψηφεί από την ολομέλεια της Γ.Σ.

Στο πρώτο Δ.Σ. ιεραρχήσαμε τα θέματα κατά προτεραιότητα και αμέσως αρχίσαμε να υλοποιούμε αυτό τον μεγάλο στόχο.
1ον Οργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης στις 6  Αυγούστου 2010
2ον Ολοκληρώνεται ο περιβάλλον χώρος του πρώην δημοτικού σχολείου
3ον Χρωματισμός όλων των κτιρίων του χωριού που είναι παλαιά και χρήζουν βαψίματος
4ον Τοποθέτηση δεξαμενής και δίκτυο άρδευσης στην θέση Φελούρια για το πρώην δημοτικό σχολείο
5ον Προγραμματίζουμε να βελτιώσουμε τις εσωτερικές κλειστές στροφές στον αυτοκινητόδρομο που περνάει μέσα από το χωριό
6ον Διαπλάτυνση πλατείας στον Άγιο Γιάννη για περισσότερες θέσεις στάθμευσης
7ον Ο Πρόεδρος του συλλόγου ήρθε σε επαφή με τον μηχανικό Αντώνη Ζωνουδάκη για να τον ενημερώσει σχετικά με το θέμα της γενικής πολεοδόμησης του κάτω Κισσού , το θέμα αυτό καθώς και ο ηλεκτροφωτισμός του κεντρικού δρόμου σε όλο το μήκος του οικισμού Κάτω Κισσού θα συζητηθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
8ον Αγορά από τον Σύλλογο του διώροφου κτιρίου στην πλατεία του χωριού πρώην ιδιοκτησία Ευθύμιου Νικολιδάκη. Μετά από μεγάλες διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη Ολλανδό πετύχαμε οικονομική προσφορά αξίας €25,000 με τα έξοδα όλα του Συλλόγου. Πετυχαίνοντας την αγορά αυτή προγραμματίζουμε το ισόγειο να γίνει ένα καφέ-snack και ο άνω όροφος γραφεία του Συλλόγου και του εκάστοτε Προέδρου-εκπροσώπου του χωριού στον δήμο. Στην συνέχεια θα κατεδαφίσουμε τα δυο υπάρχοντα κτίρια μέσα στην πλατεία και θα γίνει τεχνική μελέτη για ανάπλαση όλης της πλατείας .Σκοπός είναι να ανέβει το νερό και η βρύση στην βορειοανατολική πλευρά της πλατείας. Καλούμε όλα τα μέλη ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα να συνεισφέρουν το μέγιστο στον σύλλογο για να πετύχουμε αυτό τον μεγάλο στόχο που θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία της πιο όμορφης πλατείας σε όλη την επαρχία με την καλύτερη θέα και με το καλύτερο φυσικό περιβάλλον που εμείς θα χαιρόμαστε. Όλα τα ονόματα με τις προσφορές τους  θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο καθώς και σε μεγάλο πίνακα στο γραφείο του συλλόγου.
Οι προσφορές θα πρέπει να γίνουν έως 10 Ιουλίου το αργότερο. Εντολές μπορείτε να στέλνετε στην Alpha Bank αριθ. λογ. 663-002101-144449 και στην τράπεζα Αττικής αριθ. λογ. 84891096, Πολιτιστικός Σύλλογος Κισσού το Άγιο Πνεύμα.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λάμπης προσέφερε όλα τα χρώματα για το βάψιμο των κτιρίων καθώς και την δεξαμενή στα Φελούρια.

Σας ευχαριστούμε, Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.


 
FacebookYoutubeWikipedia
kissoscrete.gr
Μηνύματα Συλλόγου

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κισσού προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού, στις 16 Αυγούστου 2020.Η ώρα προσέλευσης ορίζεται στις 11:00, ώστε να εξοφληθούν οι ετήσιες συνδρομές και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζεται στα μέ....

Readmore..

Επιχειρήσεις Κισσανών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση