Πρόσκληση 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο  προσκαλεί  τα  μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού στο Πολιτιστικό Κέντρο Κισσού στις 12 Ιουνίου 2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1)  Γενικός απολογισμός και η πορεία του Συλλόγου μας έως σήμερα.

2) Οικονομικός απολογισμός.

3)Συζήτηση και απόφαση διαμόρφωσης κεντρικής πλατείας Κισσού ‘’ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ’’.

Τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να κάνουν αξιόλογες προτάσεις προ ημερησίας διάταξης για να περάσουν στα θέματα προς συζήτηση, σύμφωνα με το άρθρο 12 τα μέλη που θα συμμετέχουν στην Γ.Σ., πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένες οι ετήσιες εισφορές τους. Τα μέλη που δεν θα είναι παρόντα θα μπορούν να συμμετέχουν τηλεπικοινωνιακά  ή μέσω του site του Συλλόγου μας ή μέσω skype.

ΤΗΛ/FAX 2832023033 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. site : http://www.kissoscrete.gr

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. επαναλαμβάνετε την ίδια μέρα και ώρα την επόμενη εβδομάδα στον ίδιο χώρο με συμμετοχή του ¼ των μελών εάν και στην δεύτερη Κυριακή δεν υπάρξει απαρτία επαναλαμβάνετε την Τρίτη Κυριακή με όσα μέλη και να παραβρεθούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ